Pieter Calandlaan 329, 1068NH, Amsterdam, Netherlands, Telefoon (+31) 20 6191763
page curl

EK 2024 Live Oranje: Volg alle wedstrijden live!

Ek 2024

Alle wedstrijden van het EK zenden wij uit!

Het EK 2024 belooft een spannend voetbalseizoen te worden, en wat is een betere plek om dit spektakel te bekijken dan in Café Osdorp in Amsterdam? Dit gezellige café is de ideale locatie om samen met vrienden en andere voetbalfans te genieten van de wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Waarom Café Osdorp de beste plek is om het EK 2024 te kijken

Gezellige Sfeer en Uitstekende Faciliteiten Café Osdorp staat bekend om zijn gezellige sfeer en uitstekende faciliteiten. Het café is uitgerust met grote TV-schermen en een krachtig geluidssysteem, zodat je geen enkel moment van de actie mist. Of je nu met een groep vrienden komt of alleen, je zult je hier altijd welkom voelen.

Uitgebreid Drank- en Etenaanbod

Tijdens de wedstrijden kun je genieten van een uitgebreid aanbod aan drankjes en hapjes. Van verfrissende bieren tot smaakvolle cocktails, en van bitterballen tot uitgebreide maaltijdopties, Café Osdorp heeft voor ieder wat wils. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je bestelling snel en efficiënt te verzorgen.

Speciale EK 2024 Acties

Voor het EK 2024 heeft Café Osdorp diverse speciale acties gepland. Denk aan happy hours, wedstrijdvoorspellingen met prijzen, en thematische decoraties die de sfeer nog meer verhogen. Mis deze unieke kansen niet om je EK-ervaring nog onvergetelijker te maken.

Wedstrijdinformatie van het Nederlands Elftal tijdens het EK 2024

Groepsfase
Het Nederlands Elftal is ingedeeld in Groep C, samen met Duitsland, Hongarije en Zweden. Hieronder vind je het wedstrijdschema voor de groepsfase:
Nederland vs Hongarije - 14 juni 2024 om 21:00 uur in de Allianz Arena, München.
Nederland vs Zweden - 19 juni 2024 om 18:00 uur in de Puskás Aréna, Boedapest.
Nederland vs Duitsland - 24 juni 2024 om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA, Amsterdam.
Belangrijke Spelers om in de Gaten te Houden:
Het Nederlands Elftal beschikt over een aantal sterke spelers die van cruciaal belang kunnen zijn tijdens het toernooi:

Virgil van Dijk - Als aanvoerder en verdediger is hij de ruggengraat van het team.
Frenkie de Jong - Deze middenvelder is bekend om zijn visionaire spel en precisiepasses.
Memphis Depay - Een aanvaller die altijd voor gevaar zorgt in het strafschopgebied van de tegenstander.
Tactische Benadering Onder leiding van bondscoach Ronald Koeman hanteert het Nederlands Elftal een aanvallende speelstijl met een solide verdediging. De nadruk ligt op balbezit en het creëren van kansen door snelle combinaties en druk zetten op de tegenstander.

De Weg naar de Finale

Als het Nederlands Elftal de groepsfase succesvol doorkomt, wacht de knock-outfase. Hieronder een overzicht van de mogelijke rondes:

Achtste Finales - Gehouden op 29 en 30 juni 2024.
Kwartfinales - Gehouden op 4 en 5 juli 2024.
Halve Finales - Gehouden op 8 en 9 juli 2024.
Finale - Gehouden op 14 juli 2024 in het Olympiastadion, Berlijn.
De weg naar de finale is uitdagend, maar met de steun van de fans en de kwaliteit van het team, is alles mogelijk.

Waarom de Wedstrijden in Café Osdorp Kijken?

Tijdens de wedstrijden biedt Café Osdorp live commentaar en analyse door voetbalkenners. Dit geeft je een dieper inzicht in de strategieën en prestaties van de teams, wat je kijkervaring verrijkt.

Interactieve Beleving

Café Osdorp creëert een interactieve beleving met live polls, quizzen en wedstrijdvoorspellingen. Dit maakt het kijken van de wedstrijden nog leuker en betrekt het publiek op een unieke manier.

Community van Voetbalfans

Bij Café Osdorp kom je in contact met een diverse community van voetbalfans. Het is de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te juichen voor het Nederlands Elftal. Het EK 2024 wordt een onvergetelijk evenement, en er is geen betere plek om de wedstrijden te bekijken dan in Café Osdorp in Amsterdam. Met zijn gezellige sfeer, uitstekende faciliteiten en speciale acties, is het de ideale locatie voor elke voetbalfan. Mis de kans niet om het Nederlands Elftal aan te moedigen en te genieten van de opwinding van het EK 2024 in Café Osdorp.